Reviews

Commentaren: 18
 • #18

  Freya (maandag, 28 oktober 2019 17:15)

  Daniela is een spontane rasechte Italiaanse die je snel vertrouwd maakt met de Italiaanse taal. De sfeer in de lessen zijn relaxt en speels waardoor je al snel over 'die enge drempel' gaat om een andere taal te spreken en fouten te maken. Ik ga helaas verhuizen anders was ik zeker gebleven voor het vervolg!

 • #17

  Josefien (woensdag, 20 juni 2018 22:34)

  Hier een recente recensie van de lessen van Daniela in Groningen. Wij hebben net de eerste cursus A1 gevolgd en nog nooit zo leuk taalles gehad. 2,5 uur lijkt lang maar actief met opdrachten en spelletjes bezig zijn was de tijd zo om!
  Heb een mooie eerste basis voor de zomervakantie in Toscane, dit najaar gaan we weer verder!

 • #16

  Roos (vrijdag, 23 februari 2018 11:46)

  Heel fijne lessen gehad! Daniela geeft afwisselende lessen. Ze gebruikt verschillende manieren om met de taal bezig te zijn. Ik vond haar een heel goede, kundige en prettige docente.

 • #15

  Carolien (maandag, 12 februari 2018 11:11)

  Wilt u Italiaans leren?
  Woont u in Groningen (of net erbuiten)? DAN HEEFT U GELUK! Daniela Gentile geeft italiaanse les!
  Zij geeft het zo bijzonder leuk, dat je in korte tijd italiaans kunt lezen en spreken!
  Doormiddel van spelletje, liedjes, puzzels, dialogen en grammatica hebben wij zoveel geleerd. Natuurlijk moest je ook huiswerk maken!
  Zij is een erg goede lerares!

 • #14

  Franca (woensdag, 07 februari 2018 11:34)

  Ook ik heb een jaar de lessen van Daniela gevolgd. Door mijn Italiaanse achtergrond heb ik best wel een grote woordenschat, maar ik was niet goed op de hoogte van de grammatica. Ik heb het afgelopen jaar zoveel van Daniela geleerd, vooral om niet bang te zijn om Italiaans te praten (en eventueel fouten te maken). Daar heb ik het afgelopen jaar al veel plezier van gehad. Jammer dat Daniela gaat verhuizen naar Groningen, want ik had graag nog langer les van haar willen hebben.

 • #13

  Wil (woensdag, 10 januari 2018 15:20)

  Sometimes you win sometimes you lose. Now we have lost our great Italian teacher Daniela. She moved from Enschede to Groningen city.
  To all the Groninger People who want to study the Italian Language: Go to Daniela Gentile, you will not regret.

 • #12

  Liesbeth (dinsdag, 02 januari 2018 18:44)

  Het afgelopen jaar heb ik de lessen van Daniela gevolgd, een super enthousiaste lerares. De lessen zijn gevarieerd met grammatica, oefeningen in de vorm van spelletjes en dialogen. Alles staat en valt met eigen inzet en thuisoefeningen. Daniela is een lerares die accepteert en respecteert dat ik als leerling de taal nog niet eigen heb gemaakt. Een geweldige lerares.

 • #11

  Marijke (maandag, 12 juni 2017 11:45)

  Daniela is een hele enthousiaste docente, die de lessen altijd goed voorbereidt, en zorgt voor veel extra oefenmateriaal. Het lijkt lastig om vanaf het begin enkel in het Italiaans te communiceren (en dat is het soms ook wel ;-) maar uiteindelijk leer je zo het snelst.
  Ik heb nu sinds ongeveer een half jaar les van haar en ik kan het Italiaans al goed volgen, en niet al te ingewikkelde gesprekjes voeren of een mailtje schrijven.

 • #10

  Bianca (donderdag, 08 juni 2017 18:41)

  Als beginner heb ik na ongeveer 10 lessen al veel Italiaanse woorden geleerd. Leuke Groep met een hele aardige docente. Ga zeker door voor de vervolgcursus.

 • #9

  Marjolein (woensdag, 24 mei 2017 12:56)

  (Individuele lessen) Italiaans leren bij Daniela Gentile is dè manier om straks uw mond open te kunnen doen als u in Italië bent. U leert Italiaans rechtstreeks zonder te vertalen in het Nederlands. De grammatica wordt met zoveel mogelijk voorbeelden en zo weinig mogelijk regels onderwezen.
  U bent in een gezellige omgeving; onder het genot va een kopje echte Italiaanse koffie met iets erbij praat u, luistert u, bekijkt u Italiaanse filmpjes op het internet, die u later op uw eigen computer kunt bekijken. Bijna spelenderwijs leert u veel interessante zaken over het leven in Italië van vandaag. Ook de geschiedenis van dit prachtige land wordt niet vergeten. U kunt zelfs Italiaanse liedjes leren.
  Reageer snel. Elke minuut van de les is het geld dubbel en dwars waard!

 • #8

  Tinka Stertefeld (vrijdag, 27 januari 2017 13:02)

  Geweldige manier van lesgeven waardoor ik eindelijk (samen met Corinne) zo ver ben dan we vrijuit praten in het Italiaans. Wel op ons niveau natuurlijk !
  De diversiteit van aanleren d.m.v. liedjes, spelletjes, culturele weetjes leidt er toe dat de best ingewikkelde (dit is een understatement) Italiaanse grammatica toch blijft hangen. Een aanrader !!

 • #7

  Sofia Vasheruk (vrijdag, 20 januari 2017 21:34)

  Absolutely great courses! The general system of learning process is very good composed, plus a very friendly and warm atmosphere makes everything to enjoy it enormously :) thank you Daniela :)

 • #6

  Nadja Hanterink (donderdag, 19 januari 2017 21:57)

  Daniela is een lief mens met veel geduld, het was leuk om les van haar te krijgen en je merkt dat zij het ook leuk vindt om haar taal aan je te leren. Aanrader dus!

 • #5

  Wim van der Worp (zondag, 06 december 2015 17:06)

  Daniela è un' insegniante bravissima! Le lezione sono divertente e instruttivo. In 13 settimane si sa già molto. Parlare è un po difficile al' inizio ma penso con un altro 13 lezione parlo italiano abbastanza bene. A gennaio continiamo con la seconda corsa.
  Allora chi vuole imparare a parlare italiano iscriviti!

  Daniela is een geweldige lerares. De lessen zijn vermakelijk en leerzaam. In 13 weken weet je al best veel. Het praten is in het begin nog wat moeilijk maar ik denk dat ik met nog eens 13 lessen redelijk kan spreken. In januari gaan we verder met de tweede cursus.
  Dus als je Italiaans wilt leren schrijf je in!

 • #4

  Kees (zaterdag, 26 september 2015 10:25)

  Wij volgden een cursus Italiaans in Nijmegen en hebben onvoorstelbaar veel geleerd van Daniela. Haar methode is zeer effectief en het was een genoegen om haar lessen te volgen. Ik kan haar zeer aanbevelen.

 • #3

  Mara (zaterdag, 19 september 2015 18:01)

  I started learning Italian with Daniela about 6 months ago. She's a very enthusiastic teacher, who prepares the lessons really well, and always brings lots of extra material. I love having lessons from a native speaker, since she knows not only the language, but also the Italian culture and habits.
  After the lessons I always feel that I've learned a lot, and have plenty of inspiration to do the homework she gives me ;-)

 • #2

  Miho (zondag, 12 juli 2015 13:43)

  Daniela é un' ottima insegnante. Quando ho studiato a Roma è sempre stata molto gentile e disponibile. Ha sempre risposto a tutte le mie domande e mi ha aiutato quando non capivo le parti piú difficili della grammatica italiana. La raccomando a chiunque voglia studiare italiano in un'atmosfera rilassante ma allo stesso tempo stimolante.

 • #1

  Maki (zondag, 12 juli 2015 09:08)

  Ho studiato l'italiano con lei a Roma per paio di settimane. Le lezioni sono stati piacevoli. Mi è piaciuto il suo modo di insegnare anchè mi è piaciuta la sua personalità.